Молоді батьки не завжди добре проінформовані у важливості збереження здоровими молочні зуби. «Вони і так випадуть», «моя дитина ще маленька, щоб іти до стоматолога», «я не хочу лікувати під наркозом», «дитина боїться стоматолога» - це часті фрази, які ріжуть не лише вухо, але й серце спеціалістів. 
Якнайшвидше дитина познайомиться з своїм стоматологом, тим дружніші та тепліші стосунки в них складуться. 
Перший візит може бути просто знайомство з новим приміщенням, з новою людиною, обстановкою, предметами - що дуже важливо для збереження довіри в дитини. 
Наступний крок - це дозвіл дитини на огляд своїх зубчиків (повірте в арсеналі наших стоматологів 1000 і 1 казка про життя зубів). 
І якщо все йде за планом, стоматолог та дитина - друзі назавжди! 
Коли ж робити знайомство? В ідеалі, після прорізування перших зубів варто навідати стоматолога (6-10 місяців). Це важливо не так дитині, як батькам. Стоматолог пояснить важливість збереження молочних зубів здоровими, покаже як правильно доглядати за молочними зубами малюків, підбере якісний домашній догляд, огляне норми розвитку зубощелепної системи дитини загалом, дасть рекомендації по харчуванню, призначить дату наступного візиту. 
Переважно наступний візит проходить за 6-9 місяців, тоді побільшає кількість зубів, дитина стає усвідомленішою. Стоматолог заново знайомиться з малюком, вибудовує якісну співпрацю, заохочує чистити зуби та вчить любити свою посмішку. Проконтролює якість чищення зубів та дасть рекомендації з профілактики.
Тоді третій візит навіть у разі потреби не буде для дитини страшним та невідомим. 
Клініка Формула Дент дружня та відкрита до дітей!
Завітайте до нас за адресою: м. Львів, вул. І. Пулюя, 40, корпус 4
- 0672032233
- 0732032233